DSC_0224-normal.jpg


Meille muutti joulukuusi! Tekokuusi ja pienen kokoinen se kylläkin on, vaan pienen tyttömme iki oma! Sitä on ihasteltava lapsen toimesta vähän väliä. Heti kotiin päästyä on istuttava kuusen viereen ja ihailtava. Illalla kuusenvalot sammuvat kun on aika mennä nukkumaan, mutta aamulla ne on heti laitettava päälle ja tarkistettava, että kuusi on tallella. Joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa pian! Olemmekin siihen totutelleet ja katsoneet tänään vanhoja Tonttu Toljanterin kalenterijaksoja! Onneksi Toljanteri pyörii tänäkin vuonna.


DSC_0225-normal.jpg


Aloitimme pikkujoulun vieton ja avasimme paketin, joulunajan ensimmäisiä tryffeleitä (Ellit courmet collection) tuli herkuteltua miehen kanssa, miten taivaallisen hyviä ne ovatkaan! Huomenna herkuttelu jatkuu, sillä menemme pikkujouluaterialle sekä saunaan vanhempieni luokse. Tiedä vaikka tonttukin siellä piipahtaisi ja muistaisi lapsia jollakin pienellä, onhan ihan pian joulukuu!


DSC_0226-normal.jpg


Taidan katsoa vielä muutaman jakson Tolianteria ja painua maaten, puolen metrin mittaiset villasukat jalassani! Miten te vietätte pikkujoulua?

DSC_0228-normal.jpg